De beauty survival kit voor de festivals

Binnenkort breekt het festivalseizoen in alle hevigheid los. Iedereen die jong (van geest) is pikt wel een festival mee. Het zijn van die lange weekends waarop je lever vaak heel wat te verduren krijgt. Maar niet alleen de lever, ook de huid en de lichaamsverzorging worden danig op de proef gesteld. Lees wat je zeker mee moet nemen om heelhuids thuis te komen na een festival.

Op veel muziekfestivals is bier volop aanwezig. Douches daarentegen is een ander paar mouwen. Met onderstaande lifesavers ga je zonder problemen naar een festival en keer je ook ongehavend terug.

1. Droogshampoo

Je haar wassen op een festivalweide is niet zo evident. Dan kan een droogshampoo dé redding betekenen. Het is een snelle manier om je haar weer fris te maken en overtollig vet te verwijderen. Bovendien hoef je dan niet een fles shampoo mee te zeulen in je bagage. De droogshampoo van Inecto is ideaal : compact, betaalbaar en uiterst effctief. Wedden dat je deze zult moeten delen met je vriendinnen?

2. Lipbescherming

De zon kan ongemeen hard uit de hoek komen op de festivalweide. Wat dan ook vaak wordt vergeten is om je lippen te beschermen tegen uitdrogen. En geloof ons : gekloofde lippen op een festival is een ware spelbreker, zeker bij het meebrullen bij je favoriete artiest. Over het zoenen met gekloofde lippen zullen we dan nog maar zwijgen. De miniblikjes van Candy Kisses zijn dan de oplossing : 100% natuurlijk, ultracompact en een zonnige zoete toets op je lippen.

3. Bescherming tegen de zon

De festivalweide biedt overdag vaak niet genoeg schaduw om je huid even te laten rusten. Trouwens, wie gaat nu de schaduw opzoeken als je favoriete band net gaat optreden? Je huid goed beschermen tegen de zon is dus een must. Je zou niet de eerste zijn die een festival aan zich voorbij ziet gaan door een zonnebrand. Zonnebrandcrème is dus een DO op een festival. Combineer deze met een hoed die ook je hoofd beschermt (en je een coole uitstraling geeft).

4. Anti-vermoeidheidsgel

De dagen kunnen lang zijn en de nachten al even kort. Op dag drie krijgt men vaak al last van de zombie-neigingen. Maar dat hoeft niet. Val op in de meute door er stralend en fris uit te zien. Geef je vermoeide ogen een boost en zorg dat je bestand bent tegen jaloerse blikken van mede-zombies.

5. Reinigingsdoekjes

Een pakje reinigingsdoekjes is handig als er geen water in de buurt is. Je huid zal plakkerig worden van het zand, make-up, stof en zweet. Dan is zo’n doekje pure verwennerij. Je kunt het op elk moment gebruiken en geeft je in no time een zalig verfrissend gevoel. Wie ook aan het mileu denkt : de gezichtssdoekjes van Yes To Cucumber zijn biologisch afbreekbaar, vrij van SLS en parabenen en werd niet getest op dieren.

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *