Betalen bij SIEMIE.BE kan op verschillende manieren:

  • bankoverschrijving
  • via een PayPal-rekening
  • via Visa / Mastercard

Nadat u winkelmandje hebt gevuld kunt op het symbooltje drukken van de winkeltas bovenaan rechts in beeld en drukken op de knop ‘Afrekenen’.

afrekenen001

Je krijgt nu twee betaalmethodes te zien :

1. Bankoverschrijving.

Bij het afrekenen kun je kiezen voor een bankoverschrijving : veilig, snel en makkelijk. De nodige gegevens krijg je meteen te zien nadat u deze betaalmethode heeft gekozen. Onze gegevens krijgt u ook nogmaals doorgestuurd via mail. Gebruik wel je bestelnummer als mededeling. Dat maakt het voor ons een stuk makkelijker. Op die manier krijg je zo snel mogelijk je producten thuisgestuurd.

2. PayPal-rekening

Deze optie kan worden gebruikt voor mensen met een PayPal-rekening EN door mensen die wensen te betalen met hun Visa/Mastercard.

Wie een PayPal rekening heeft kan meteen met deze account betalen als u voldoende krediet hierop heeft.U kiest gewoon de optie “Betalen met mijn PayPal-rekening”. Je gebruikt het mailadres en paswoord dat is gekoppeld aan je PayPal-rekening.

paypal-rekening001

 

Geen PayPal? Geen nood! Deze methode laat je ook toe om met een Visakaart of Mastercard te betalen; zelfs als u geen PayPal-rekening heeft! Als u met uw Visa of Mastercard wil betalen, hoeft u ook helemaal geen PayPal-rekening aan te maken. Het kan, maar hoeft helemaal niet!

In de adresbalk van uw browser kan u zien dat dit over een beveiligde verbinding (https://) loopt. Wij (maar ook niemand anders) krijgen geen enkele informatie over uw rekening te pakken.

paypal-veilig

Vervolgens vult u alle gegevens correct in. Als kaartbeveiligingscode vult u de laatse 3 cijfers in van het controlegetal in op de achterzijde van uw kaart.

paypal003

Tot slot drukt u op de knop “Betalen” helemaal onderaan.