freeman-kleimasker-aardbei-chocolade

Freeman gezichtsmasker chocolade aardbei


 4,99

Freeman kleimasker, 150 ml. Met aardbei en chocolade.

Op voorraad

Aantal
Categorieën: ,

Dit kleimasker komt in een handige (en grote) tube van 150ml. Daar doe je lekker lang mee. De ingrediënten zorgen ervoor dat je huid gevoed wordt en dat er vocht wordt ingebracht. Dit gezichtsmasker bevat koalien en bentoniet, twee kleisoorten met reinigende eigenschappen. Dode huidcellen worden ook ineens meegenomen. Dankzij het cacao-extract wordt ook nog eens de bloedsomloop gestimuleerd en je gezicht gehydrateerd.

T-cynthia
Ik gebruik het masker ongeveer twee keer in de week en mijn huid heeft er baat bij! Ik merk dat ik minder onzuiverheden heb en dat m’n huid bij mijn T-zone wat minder vet is. Ik vind hem fijn!

Cynthiamisslipgloss.nl

T-debbie
Wat mij betreft een grote budget aanrader: de geur is zeldzaam lekker, je kunt low calorie van een flinke dosis chocolade genieten (probeer het niet in jouw mond te stoppen, want dat is zo verleidelijk!) en de tube is zoals gezegd bijzonder groot!

Debbiebeautyscene.nl

Nacinda
Ik heb het masker er ongeveer 10 minuten op laten zitten en er toen weer afgespoeld met warm water. En mijn huid was ZO zacht, echt heerlijk. DIKKE aanrader!

Nacindatooobeauty.blogspot.be