Yes To Tomatoes shampoo & conditioner

Wij van SIEMIE.BE hebben ook zo onze favorieten. De shampoo en conditioner van Yes To Tomatoes is er daar één van. En er zijn veel redenen waarom dat zo is. Het merk Yes To… streeft naar producten die zo natuurlijk mogelijk zijn. Dus shampoo en conditioner zonder parabenen, siliconen, SLS en ook niet getest op dieren.

Waarom moet we YES zeggen?

Yes To… is een onderneming met een missie. Al hun producten zijn tenminste voor 95% natuurlijk. Dus zij zeggen ook YES tegen Moeder Natuur. Zelfs de verpakkingen worden zoveel mogelijk van gerecycleerde materialen vervaardigd. Yes To wil hun klanten twee zaken doen bereiken : meer lachen en genieten van het leven enerzijds en anderzijds minstens één keer per dag YES schreeuwen. Yes To… gelooft er ook in om iets terug te geven. Zo hebben zij het YES TO Seed Fund opgericht. Met elk product dat wordt verkocht help je ook een kind ergens in de wereld aan een maaltijd.

Yes To Seed Fund

Tomaten in shampoo of conditioner??

Het klinkt misschien wat raar om tomaten terug te vinden in je shampoo of conditioner. Maar dat is het helemaal niet. Tomaten zitten boordevol goede ingrediënten die een zegen zijn voor je haar en je hoofdhuid. Vooral dun en futloos haar krijgt een boost van Yes To Tomatoes. Je haar wordt zacht en is na het gebruik van de conditioner nog makkelijker te doorkammen. Traditionele shampoos maken vaak gebruik van siliconen. Deze siliconen leggen een soort omhulsel rond je haar waardoor het afgesloten wordt en uiteindelijk begint uit te drogen. Tomaten zorgen ervoor dat de vochtbalans in je haar weer hersteld wordt. Dus als je haar is geteisterd door de traditionele shampoos en conditioners, kan Yes To Tomatoes wonderen verrichten voor je hoofdhuid en haar.

Ruiken de shampoo en conditioner naar tomaten?

Neen! Tomaten zijn het hoofdbestanddeel, maar naast tomaten zijn er ook watermeloenen in deze producten verwerkt. Beiden zijn een bron van lycopeen. Dit is een soort natuurlijke rode kleurstof. Heb jij ook van de microgolfpotjes die rood zijn nadat je spaghettisaus hebt opgewarmd? Dat is lycopeen! De geur van Yes To Tomatoes shampoo en conditioner is eerder zoet en fruitig. De meesten vinden de geur héél aangenaam en hebben daardoor de onweerstaanbare behoefte om aan hun eigen haar te beginnen ruiken. En je dag kan niet meer stuk wanneer je de opmerking krijgt “Wat ruikt je haar lekker!”. YES!

Wat vinden de gebruikers?

T-daisy02
Ik ben echt super blij met deze shampoo en conditioner. Ik krijg meer volume in mijn haar en mijn haar is superzacht en blijft ook lang zacht! Ik vind deze shampoo nóg beter dan de Yes to carrots variant.

DaisyBeautyglow.nl

T-merelymerel
Nieuwe holy grail, BAM! Ik denk dat ik absoluut bij deze shampoo en conditioner blijf!

Merelmerelymerel.wordpress.com

T-ikbeniriswel
Het ruikt écht lekker. Mijn haar is superzacht, niet de volgende dag meteen weer vettig en na het douchen is het redelijk doorkambaar.

IrisIkbenirisniet.nl

T-debbie2
De conditioner ruikt enorm lekker en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar en veel volume!

DebbieBeautyscene.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *